Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشست رسانه‌ای فیلم «نگهبان شب» با حضور کارگردان، نویسنده، بازیگران و جمع دیگری از عوامل فیلم، عصر امروز در خانه جشنواره برگزار شد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، نشست رسانه‌ای فیلم «نگهبان شب» عصر امروز باحضور: رضا میرکریمی (کارگردان)، تورج الوند (بازیگر)، محسن کیایی (بازیگر)، لاله مرزبان (بازیگر)، علی اکبر اصانلو (بازیگر)، صفورا خوش‌طینت (بازیگر)، فهمیه هرمزی (بازیگر)، محمد داوودی (نویسنده)، زهرا صمدی (طراح لباس) و سعید حسنلو (طراح صحنه) در خانه جشنواره برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست، رضا میرکریمی، کارگردان و تهیه‌کننده فیلم "نگهبان شب" گفت: جهان فیلم، منطبق‌با نگاه شخصیت اصلی، تجربیات و ادراک او است. ماجراهای جنبی در فیلم، چیزهایی است که کاراکتر از آن‌ها عبور می‌کند. اینها هدف اصلی فیلم نیستند و من نمی‌خواستم به آنها ورود کنم.

وی در پاسخ به این پرسش که چرا فیلم‌هایی با مضامین سیاسی نمی‌سازد، گفت: طبیعت کار من این نیست که اظهار نظراتم را به‌صورت صریح بیان کنم اما قطعا دیدگاه خودم را دارم.

وی افزود: به نظرم ریتم فیلم کند و کشدار نبود. درباره ادعایی که مبنی‌بر شکایت من از یکی از خبرنگاران مطرح شد هم باید بگویم که شوخی است. فکر می‌کنم بهتر است که فضای جلسه را به این سمت نبریم.

میرکریمی یادآور شد: من فیلم شعاری نساختم. از گرافیک وارد سینما شدم و کنترل فضای بصری فیلم در طراحی میزانسن‌ها برایم اهمیت ویژه‌ای دارد.

وی بیان کرد: ایده ساخت فیلم نعل‌به‌نعل از جایی نیامده است اما فکر می‌کنم کاراکترها، شخصیت و فضاهای قصه به شدت واقعی هستند. من به شخصیت‌های درون فیلمم احترام می‌گذارم، حتی در بیشتر مواقع با توجه به ویژگی کاراکترها در حین فیلمبرداری چیزهایی را تغییر می‌دهم.

این کارگردان درباره انتخاب بازیگر نقش اول فیلم گفت: من در سفرهایی که برای ساخت فیلم‌هایم می‌روم یا در محافلی که جوانان را می‌بینم، متوجه می‌شوم که همه علاقه‌مند به بازیگری هستند. به همین خاطر، سایتی را تعریف کردم که علاقه‌مندان رزومه‌شان‌را در آنجا بفرستند و پس از بررسی 13 هزار نفر، به هزار نفر رسیدیم. "تورج الوند" در همه مراحل بالا می‌آمد و درنهایت او بود که پذیرفته شد. "لاله مرزبان" را هم از آن سایت و با توجه به نقش تورج الوند انتخاب کردیم و پیدا کردن او هم یک ماه طول کشید.

لاله مرزبان بازیگر فیلم نیز در سخنانی گفت: کار کردن با رضا میرکریمی یکی از آرزوهایم بود و همین که پس از آن فرایند یک ماهه انتخاب بازیگر، امروز اینجا هستم برایم کافی است. نقشی که می‌بینید حاصل بازیگردانی بی‌نقص این کارگردان است.

میرکریمی درباره همکاری با محسن کیایی هم توضیح داد: محسن کیایی برای فیلم من یک نعمت به حساب می‌آید. در سریال «هم‌گناه» که بازی او را دیدم، در دلم آرزو کردم که با او همکاری کنم. فکر می‌کنم محسن کیایی هم برای حضور در این فیلم ریسک کرد؛ چون همکاری با بازیگران ناشناخته می‌تواند کار سختی باشد.

محسن کیایی هم با اشاره به نقش خود گفت: در کارنامه هر بازیگری کار کردن با کارگردانان بزرگی مثل رضا میرکریمی افتخار بزرگی است. او هدایت بازیگران را به‌شکلی فوق‌العاده‌ انجام می‌دهد.

فهیمه هرمزی دیگر بازیگر زن این فیلم نیز بیان کرد: سادگی و بی‌آلایش بودن کاراکتر برای من بسیار جذاب بود. ضمن این‌که یادگیری لهجه کرمانی هم برایم بسیار جذاب بود.

 تورج الوند بازیگر نقش اصلی فیلم هم گفت: این فیلم، پنجمین فیلمی بود که برای حضور در آن مقابل چشمان محمد عسگری تست دادم. در چهار فیلم قبلی پذیرفته نشده بودم اما در روند این کار متوجه شدم که او کسی است که به درستی پای بازیگر کار می‌ایستد. من مطمئن بودم که چون رضا میرکریمی کارگردان کار است، حتما نقش من خوب از آب درمی‌آید.

لاله مرزبان نیز در ادامه گفت: جزئیاتی که رضا میرکریمی هنگام بازیگری از ما می‌خواست شاکله نقش ما را به خوبی شکل داد.

رضا میرکریمی هم‌چنین افزود: باید از ویشکا آسایش به‌دلیل حضور افتخاری‌اش در فیلم تشکر کنم. برای نقش کیومرث پوراحمد هم باید بگویم که در ابتدا قرار بود بازیگر دیگری نقش او را بازی کند اما از پس کار برنیامد و درست روز فیلمبرداری، من به یاد کیومرث افتادم و با او تماس گرفتم و سر فیلمبرداری آمد.

میرکریمی یادآور شد: جهان هر اثر مناسبات خاص خود را دارد و نمی‌توان تعریف دقیقی برای تند و کند بودن ریتم ارائه داد.

محسن کیایی هم در ادامه گفت: به نظرم ایفای نقش این کاراکتر که نقشی خاکستری دارد و لایه‌های بسیاری در شخصیتش وجود دارد،  برایم سخت بود.

محمد داودی نویسنده فیلم هم گفت: این فیلم ساختاری خرده پی‌رنگ‌وار دارد و باید بگویم که چنین فیلمی با الکوهای ثابتی که در بسیاری از آثار سینمایی می‌بینید، متفاوت است.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: محسن کیایی هم رضا میرکریمی نگهبان شب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۱۶۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسامی ۱۶ گروه برگزیده دومین جشنواره ملی سرود کانون اعلام شد

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ سرود‌های «دانش» از اصفهان، «ایران من» از گلستان، «بازی‌های محلی» از کرمان، «ایران سرافراز» از تهران، «خوشا غریاز دهکرد» از چهارمحال و بختیاری، «خاک مهرآیین» از قم و «فداکار» از هرمزگان، هفت گروه برگزیده بخش آزاد هستند.

همچنین سرود‌های «عهد و پیمان» از چهارمحال و بختیاری، «قالی بافی» از کرمان، «دنیای قشنگ» از یزد، «خلیج فارس» از هرمزگان، «مرغ آمین» از مرکزی، «آیه‌ی گیلانه» از گیلان، «ایران من» از قزوین، «جان جانان» از زنجان، «غم سیستو» از سیستان و بلوچستان، گروه‌های برگزیده بخش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به شمار می‌روند.

بر اساس این خبر، دومین جشنواره ملی سرود آفرینش در دو مرحله استانی و کشوری برگزار می‌شود. مرحله استانی آن در ۲۹ استان کشور از ابتدای بهمن سال ۱۴۰۲ شروع و تا نیمه اسفند به طول انجامید.

در دومین دوره این رویداد هنری بیش از ۱هزار و ۱۱۱ گروه سرود در دو بخش کانونی و آزاد و حدود ۲۰هزار کودک و نوجوان حضور پیدا کردند.

بر همین اساس پس از دریافت آثار از سوی دبیرخانه مرکزی، روز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ هیئت انتخاب شامل هادی ربیعی مدرس سرود، علی خواجه‌نژادیان مدیرکل کانون استان فارس، عزیزه ریحانی‌منفرد کارشناس هنری استان زنجان، مجتبی حاذق مدیر آفرینش­های ادبی و هنری و آذر مشهدی کارشناس هنری مدیریت آفرینش‌های ادبی و هنری کانون داوری اولیه آثار را انجام دادند.

بر اساس این خبر، به منظور اصلاح اجرا‌های پایانی برای حضور در مرحله کشوری، به گروه‌­های برگزیده مشاوره‌های تخصصی از سوی افراد صاحب‌نظر ارائه می‌شود.

مراسم پایانی دومین جشنواره ملی سرود کانون قرار است در تیر سال جاری هم‌زمان با عید سعید غدیر خم با حضور ۳۰۰ کودک و نوجوان (۱۶ گروه منتخب) به همراه مربیان همراه و سرپرست گروه برگزار شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «ایزابل هوپر» رئیس هیات داوران ونیز شد
  • سمنان میزبان جشنواره «تاسکا» شد
  • ثبت ۱۸۰ درخواست برای حضور خادمان رضوی در یزد
  • سکانس‌هایی از فیلم نگهبان شب
  • نوای خوشِ هزار دف؛ از کردستان تا سراسر ایران
  • تلفیق آگاهانه بازیگری و موسیقی در آثار نمایشی
  • حضور مرکز گسترش با ۲۲ کتاب در نمایشگاه کتاب تهران
  • اسامی ۱۶ گروه برگزیده دومین جشنواره ملی سرود کانون اعلام شد
  • شیدا یوسفی بازیگر «زودیاک»: دوستداران قصه‌های واقعی رئالیتی‌شوها را می‌بینند
  • شیدا یوسفی بازیگر «زودیاک»: دوستداران قصه‌های واقعی رئالیتی‌شو ها را می‌بینند